Rubyn Szalon

Ruhákról

Saját menyasszonyi ruhát egy kölcsönzés áráért! Olcsón vásárolni, igen, ez lehetséges évek óta már Szigetszentmiklóson! Miért vennél használt ruhát a Vatera-ról, miért fizetnél rád nem igazított ruháért, ...stb? Ezt a kollekciónkat a Ti igényetek hívta életre! Az esküvői kiállításon egyre többen jeleztétek, hogy ilyen menyasszonyi ruhát kerestek.

Olcsón akarsz menyasszonyi ruhát?  Lehetőség van új, divatos menyasszonyi ruha vásárlására egy kölcsönzési árért! És nem kell magas vételi árban gondolkodnod!

Hogy lehetséges ez? Nincs ebben semmi trükk...

  1. Kerestünk olyan gyártókat, készítőket a nagyvilágban akiknél az előállítási költség olcsóbb a hazainál (kisebbek a  járulékok, olcsóbb az energia, alacsonyabb a fizetés...stb).

  2. Többéves termelési múlttal rendelkeznek, így biztosítva látjuk a ruhák minőséget és a szállítási határidőt!

  3. Alapanyag beszállítóik ugyanazok legyenek, mint akik a márkás esküvői divatcégeket látják el!

  4. Személyesen a varrás helyszínén, a varrodákban győződtünk meg a menyasszonyi ruhák gyártásáról. Megtekintettük a munkafolyamatokat,  leellenőriztük a minőséget!

De a következő tények drasztikusan csökkentik az árat, hiszen ezek a ruhák nagyon látványosak, de "apróságokban" azonban eltérnek a világcégek ruháitól:

  • Nincs nagy alakú, több száz oldalas gyári katalógus, csilli-villi lányokkal, szebbnél szebb képek - csak egyszerű igényes, a részleteket bemutató fotók közül tudsz választani!

  • A ruhák csak poliészter alapanyagból készülnek. Tiszta selyem (hernyóselyem - silk) anyagot, kevert textilát (természets szál+viscose) nem használnak fel a menyasszonyi ruhák varrásakor! De ettől ne ijedj meg, most mikor ezt olvasod pont ilyen ruhát viselsz!

  • Csipkék tekintetében előnyben részesítik ezen gyártók az organza csipkéket a tüll csipkével szemben! Maximálisan törekednek a hasonló csipke használatára, de ez csak hasonló, ne feledd soha nem lesz ugyan az a csipke!

  • Nem Swarovski kristályt használnak a menyasszonyi ruhák díszítésére, hanem cseh vagy távolkeleti strasszt, kristályt, ékkövet!  Nem mond igazat az, aki azt mondja, hogy 30-50 ezres ruhánál Swarovski kövel díszít! Csak Te nem látod vagy nem tudod megállapítani a különbséget! Tudom jól esne, de legyen helyén a fejed! Tudd, aki nem ezt mondja, az becsap! Sok készítő "mondja", hogy Swarovski követ használ, kérd meg a készítőt, hogy mutassa meg a strasszokat eredeti csomagolásban! Lesz mindjárt futkosás, hogy "éppen" most dobták ki! Ne hagyd magad, még hülyére vesznek! Az ólomkristály anyaga és a vágás pontossága által létrehozott fénytörések együttesen okozzák a Swarovski kristály színjátszó ragyogását -ezt meg kell fizetni! Inkább vedd meg Te a Swarovski kristályt, ha azt szeretnél ruhára!

  • Az apró üveggyöngyök -amit a díszítésre használnak- biztosan nem japán, nem muránói gyöngy! Kínai üveggyöngyöt -jobb esetben cseh gyöngyöt- használnak, ezek 3-4 mosás után elvesztik fényüket, csillogásukat! De ez Téged ne idegesítsen, hiszen egyszer szeretnéd használni a menyasszonyi ruhádat!

  • A ruhákban nincs bevarrott, szövött cégemblémás címke! Sőt még lehet, hogy a méretcímke is hiányzik a ruhából! Nincs cégemblémás vállfa, cégemblémás ruhazsák! Nincs emblémázott ruhaakasztó esküvői ruhában! Nincs külön nyomdai munkával előállított cégazonosítok! És az a sok-sok cicoma, ami hamisíthatatlanná teszi egy-egy világcég menyasszonyi ruháját, az mind-mind hiányzik! (Aki nem próbálta neves menyasszonyi cég, eredeti esküvői ruháját nem tudja mit hagy ki! Olyan mintha átülnél egy Suzuki Swift gépkocsiból Jaguár X-type-ba!)

Most már ezeket tudod és ha tudomásul veszed, elfogadod, hogy ezek a ruhák ilyen paraméterekkel készülnek, akkor tulajdonképpen vehetsz menyasszonyi ruhát egy kölcsönzési árért! Mellékelek néhány képet ezekről a ruhákról egy kis kedv csinálóként!

Remélem eloszlattam kételyeidet a ruháinkkal kapcsolatban?

Szeretettel várlak megrendelőink körében.

© 2013 Rubyn Menyasszonyi Ruhaszalon. Minden jog fenntartva.