Rubyn Szalon

Kedves Menyasszonyok!

Öt éves korban a kislányok hercegnők akarnak lenni, 15 évesen biztosak abban, hogy egy herceg fogja őket feleségül venni, 30 évesen pedig hajlandók megelégedni a herceg mostoha fivérével is. A gyermekkori álom viszont ott marad mindig a tudatunkban, és éppen ezért szeretnénk legalább 1 napig hercegnők lenni, a menyasszonyi ruhának pedig pontosan erről kell tanúskodnia.

A Rubyn menyasszonyi ruhaszalon, Web Áruház egyedülállóan új esküvői ruha kínálattal várja az ifjú párokat és kedves családjukat, nagykereskedelmi árainkon.

"Sajnálom, de az Ön méretében nem tartunk ruhát...!"

Kedves Menyasszony!

Ha ezt a mondatot még soha nem hallottad, akkor szerencséd volt, de ha már Veled is megtörtént, hogy "kedvesen" végigmértek, és még a bejárati ajtón sem jutottál túl, akkor Te pontosan érted, hogy miről beszélek!

Nálunk nincs olyan méret, amelyben ne tudnánk több gyönyörű ruhát is ajánlani!

A TE ESKÜVŐD A TE STÍLUSOD!

Nálunk megrendelés előtt lehetőség nyílik egy személyes találkozásra, ahol néhány menyasszonyi ruhát meg tud tekinteni és esetleg fel is próbálhat. Itt meggyőződhet a menyasszonyi ruháink kiváló minőségéről és el tudja dönteni, hogy megfelelő-e az Ön számra a minőség, amit szalonunk nyújt.  A személyes találkozás alkalmával a méretvételben is szívesen segítünk.

Ha nem talál kínálatunkban Önnek tetsző menyasszonyi ruhát küldjön egy képet a megálmodott ruháról és mi elkészítjük az Ön számára.

45-60 munkanapos határidővel szállítjuk megrendelésre a menyasszonyi ruháinkat !

A szezon beindultával a szállítási idő megnövekedhet, ezért időben rendeljen, nehogy ruha nélkül maradjon!

Esküvőjéhez minden kiegészítő, a fátyol, kesztyű, ékszer és cipő, a Rubyn Menyasszonyi Ruhaszalon szolgáltatásai között megtalálható és megrendelhető!

Ruháinkat kölcsönzési, vagy még annál is olcsóbb áron vásárolhatja meg!

Miért, hogyan? Elolvashatja itt. Kellemes böngészést!

 

Rubyn
menyasszonyi ruhaszalon

© 2013 Rubyn Menyasszonyi Ruhaszalon. Minden jog fenntartva.