Rubyn Szalon

Partnereink

Kedves leendő Ifjú Pár!

 

Mi jut eszetekben, ha azt mondom autó? Egy használati tárgy, amivel eljuthatunk  az általunk kiválasztott helyre. És ha az autó mellé odatenném a következő szavakat is: remekmű, elegancia, minőség, luxus.
Egy márka, amit nem lehet összehasonlítani egyetlen másikkal sem: Rolls-Royce!

Erre a különleges alkalomra, amire most készültök, Emily-t szeretnénk ajánlani, ami egy egyedi Rolls-Royce Silver Wraith II típusú autó.

Emily-vel az utazás egy életérzés, olyan felejthetetlen élményt ad a leendő házaspárnak, amely emlékezetessé teszi azt a napot, amit egész életetekben vártok. 

Ha szeretnétek, hogy a násznép és Ti is varázslatos perceknek legyetek tanúi, akkor itt a lehetőség, hogy ezt a csodálatos autót válasszátok, egy olyan megismételhetetlen, egyszeri eseményen, mint az esküvőtök.

Azt gondolom, hogy egy kis tanulmányozást követően egyértelműen szembetűnő, hogy a belső tér nagysága megfelelő kényelmet nyújt a nagyobb terjedelmű esküvői ruhához, ezáltal biztosítva a mennyasszony teljes kényelmét. Az autó megjelenése nagymértékben elegáns, lehengerlő, ami ezen a napon minden pár számára álmuk megvalósulását jelenti.

Emily a nagy méretéből eredően kényelmes, és megjelenése egyedi külsőt kölcsönöz.

Az egyedi bőr ülések és korhű belső kialakítás tökéletesen illik az elegáns mennyasszonyi ruhához és természetesen a férj öltözékéhez egyaránt. Természetesen a ruha szépségét és színvonalát a Rubyn Esküvői Ruhaszalon biztosítja, hozzájárulva, hogy ezen a fontos napon Te légy a Királynő!

Egy rövid történet még Emily-ről: 1980-ban vásárolta meg első californiai tulajdonosa, aki 25 évig használta, óvta Los Angeles-ben. 2005-től, mikor megvette Tőle egy német származású úriember, eredeti állapotából mit sem veszített. 2013-ban került Magyarországra, ahol új tulajdonosának nyújtja a Rolls-Royce élményt, a maga korhű kényelmével, és eleganciájával. A motorházat díszítő Spirit of Ecstasy, az autózás történetének egyik legismertebb emblémája. A szobrocska az évek során változott, de mindmáig a csúcsminőség jelképe maradt. 

Ne feledjétek, hogy az esküvő, egy olyan fontos nap, amelynek élménye megismételhetetlen!

 

Szeretettel állunk rendelkezésetekre!

Emily autó

Weblap: http://www.emilyauto.hu

E-mail: info@emilyauto.hu

Tel: 30/ 53-44-978

 

 

 

 További partnereink.

http://www.eskuvo.at/       

  

© 2013 Rubyn Menyasszonyi Ruhaszalon. Minden jog fenntartva.